Bedrijfsgegevens

Kleine Sterren

Fazantstraat 80a

3083 ZL Rotterdam (afhalen alleen op afspraak)

Email: info@kleine-sterren.nl

Kamer van Koophandel: 72718692

B.t.w.nummer: NL134833466B01

Rekeningnummer:   NL62ABNA0830316825 t.n.v. Kleine Sterren

 

Artikel 1 | Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen Kleine Sterren en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met Kleine Sterren, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien Kleine Sterren hiermee schriftelijk heeft ingestemd.

Met overeenkomst wordt in dit geval bedoeld het plaatsen van een bestelling, het ingaan op een aanbieding, etc.

Artikel 2 | Prijs en product

Het aanbod van alle producten van Kleine Sterren bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving. Indien hierin onduidelijkheden over zijn, kunt u contact opnemen met Kleine Sterren: info@kleine-sterren.nl. 

De vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW en inclusief de verzendkosten. De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typfouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd aan de prijs die geldt op de besteldatum. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling, dan wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan. Kleine Sterren is ten allen tijden gerechtigd prijswijzigingen aan te brengen. Gepersonaliseerde producten worden niet retour genomen.

Artikel 3 | Levering

Alle producten  worden verzonden via PostNL brievenbus- of DHL pakketpost. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen 3-5 werkdagen verzonden. Indien er een langere levertijd wordt verwacht of artikelen niet meer leverbaar zijn, zult u per email op de hoogte worden gebracht. Kleine Sterren is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de producten. Kleine Sterren biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak in Rotterdam af te halen . U dient dit aan te geven tijdens het bestelproces. Indien uw bestelling gereed is, neemt Kleine Sterren contact met u op.  

Kleine Sterren is niet verantwoordelijkheid voor schade en/of het kwijtraken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich voordoet, neem dan contact op met Kleine Sterren via info@kleine-sterren.nl . U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens. Indien u hierin een fout maakt, kan Kleine Sterren niet aansprakelijk worden gesteld.

Artikel 5 | Betaling

D.m.v. IDEAL kan men overgaan tot betaling. Indien er onverhoopt een storing optreedt in het betaalsysteem, dan kan Kleine Sterren hiervoor niet aansprakelijkheid worden gesteld.

Artikel 6 | Klachten

Indien u een klacht heeft, dan kunt u ten allen tijden contact opnemen met Kleine Sterren. Wij zullen uiteraard naar een passende oplossing zoeken voor het probleem.

Artikel 6 | Retourneren en annuleren

U heeft het recht uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren door middel van het sturen van een mail naar info@kleine-sterren.nl.

U heeft het recht uw bestelling binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling te retourneren. De  verzendkosten zullen voor eigen rekening zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product. Daarnaast dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Indien het product niet correct wordt geretourneerd, kan Kleine Sterren de kosten van deze bestelling niet vergoeden.

Kleine Sterren heeft het recht om bestellingen die niet volgens de algemene voorwaarden zijn geplaatst te annuleren.

Artikel 7 | Wijzigingsrecht

Kleine Sterren behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds te wijzigen. Geen enkele informatie mag zonder schriftelijke toestemming van Kleine Sterren gekopieerd en/of verspreid worden.

Artikel 8 | Persoonsgegevens

Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door Kleine Sterren en worden niet verstrekt aan derden.